Talamex Talamex comfortline 250 rubberboot met airdeck
Talamex comfortline 250 rubberboot met airdeck 1050,-

Talamex comfortline 250 rubberboot met airdeck

€1050,- €1.050,00
Niet op voorraad
 • Specialist in boten met elektrische buitenboordmotor
 • Echte showroom in Warmond
 • Vanaf €50,- gratis bezorgd
 • Bel of mail ons voor advies
 • 3-5 dagen levertijd
Informatie

Met drie personen kunt u gerust varen met deze luxe rubberboot. Door de opblaasbare kiel is de boot geschikt om langere tochten te varen. Ideaal als bijboot, plezierboot of speelboot voor de kinderen. Op de spiegel kunt u een buitenboordmotor monteren (een kortstaart buitenboordmotor die een vermogen heeft van maximaal 6PK). De boot is ook zeer geschikt om te varen met een elektrische buitenboordmotor. De boot met airdeck weegt niet veel, waardoor de rubberboot met weinig moeite te water gelaten kan worden.

Over de Talamex Comfortline-serie rubberboten

De TLA 250 is onderdeel van de Talamex comfortline serie. Zoekt u een rijk uitgeruste boot met goede vaareigenschappen voor een eerlijke prijs? Dan is de Talamex Comfortline u op het lijf geschreven.

Talamex Comfortline Opblaasboten zijn gefabriceerd van hoogwaardig 1100 decitex PVC doek. In het standaard pakket van de Talamex Comfortline Opblaasboten zit o.a.:

 • reparatieset
 • aluminium zitbank
 • peddels
 • sleepogen
 • aanmeerlijn
 • hijsogen
 • paktas
 • stootrand op de drijvers voor extra bescherming
 • overdrukventiel.

De boten zijn verkrijgbaar met een latten-, lucht- en aluminium bodem, in lengte variërend van 200 cm tot 350 cm. Op alle boten wordt 2 jaar garantie gegeven en alle Talamex boten zijn door de Dutch Marine Inspection CE gecerti ceerd waardoor ze aan alle Europese eisen voldoen!

[table id=6 /]

Over de TLA-Airdeck

Talamex comfortline folder

Handleiding Talamex rubberboten

De Talamex Comfortline TLA met luchtvloer is een boot met opblaasbare kiel en bodem waarmee een V-bodem gecreëerd wordt. Hierdoor is de boot licht van gewicht, heeft deze geringe pakmaten en zijn de vaar- en roei-eigenschappen uitstekend. Bovendien verhoogt de luchtbodem het zitcomfort en gaat het opbouwen van de boot erg gemakkelijk. De Talamex Comfortline TLA met luchtvloer is uitstekend te gebruiken als bijboot voor een kruiser of zeiljacht.

Talamex Comfortline TLA 250

De Comfortline 250 van Talamex is 250 cm lang en 149 cm breed. Er kan met een 6pk kortstaart  achter worden gevaren. Deze boot heeft een opblaasbodem en een maximum laadgewicht van 400 kg. De pakmaten van de boot zijn 100 x 50 x 30 cm en het geheel weegt 28 kg. De boot heeft 3+1+1 luchtkamers (3 in de tube, de opblaasbare kiel en de bodem) en de diameter van de tube is 42cm. De boot is in zijn geheel vervaardigd van grijs PVC. De boot is geschikt voor maximaal 2+1 personen (2 volwassenen en 1 kind). Deze rubberboot wordt standaard geleverd met twee peddels, een reparatieset, paktas en handpomp.

De boot heeft een driekamer luchtsysteem voor optimale veiligheid. Daarnaast heeft de boot een handige lensplug, waardoor je de boot van binnenuit leeg laat lopen. Het houten bankje is verstelbaar op meerdere posities.

Vergeet uw Talamex rubberboot niet te registreren na aankoop!

Specificaties
Vloer: Airdeck (luchtbodem)
Gewicht (kg): 28
Lengte (cm): 250
Breedte (cm): 149
⌀ Diameter Tubes (cm): 42
Max. lading (kg): 400
Max. aantal personen: 2 + 1
Max. aantal pk: 6
Aantal luchtkamers: 3 + 1 + 1
Kleur: Licht grijs
Binnenmaat (LxB in cm):
Pakmaat (cm): 100 x 50 x 30
Kortstaart/langstaart: Kortstaart
Talamex Talamex comfortline 250 rubberboot met airdeck
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »