Talamex Talamex Greenline 250 rubberboot met airdeck
Talamex Greenline 250 rubberboot met airdeck 820,- €949,00

Talamex Greenline 250 rubberboot met airdeck

€949,00 €820,- €820,00
Niet op voorraad
 • Specialist in boten met elektrische buitenboordmotor
 • Echte showroom in Warmond
 • Vanaf €50,- gratis bezorgd
 • Bel of mail ons voor advies
 • 3-5 dagen levertijd
Informatie

Voor vissers is de Greenline serie van Talamex een zeer goede keuze. De Talamex GLA 250 is een zeer geschikte boot voor 3 personen. Er kan een 6pk buitenboordmotor achter gehangen worden. Doordat deze boot een luchtbodem heeft is de boot zeer snel op te blazen en heeft hij een totaalgewicht van slechts 29 kg. Omdat de boot klein te verpakken is en snel opgeblazen is, wordt deze boot veel gebruikt om mee te nemen in de auto. Voor de karpervisser is dit een ideale boot om op verschillende plaatsen te kunnen vissen. Met een lichte (elektrische) buitenboordmotor is deze boot goed voort te stuwen. Een populaire boot onder vissers!

Talamex Comfortline GLA 250

De Greenline 250 van Talamex is 250 cm lang en 151 cm breed. Er kan met een 6pk kortstaart  achter worden gevaren. Deze boot heeft een opblaasbodem en een maximum laadgewicht van 450 kg. De pakmaten van de boot zijn 100 x 50 x 30 cm en het geheel weegt 29 kg. De boot heeft 3+1+1 luchtkamers (3 in de tube, de opblaasbare kiel en de opblaasbodem) en de diameter van de tube is 42cm. De boot is in zijn geheel vervaardigd van Groen PVC. De boot is geschikt voor maximaal 3 personen. Deze rubberboot wordt standaard geleverd met twee peddels, een reparatieset, paktas en handpomp.

De boot heeft een driekamer luchtsysteem voor optimale veiligheid. De boot beschikt over overdrukventielen.

Vergeet uw boot van talamex niet te registreren na aankoop!

Over de Talamex greenline

De Talamex GLA 250 is onderdeel van de Talamex greenline serie. Zoekt u een kwalitatief goede, betrouwbare, sterke én comfortabele boot? Dan is de Talamex Greenline u op het lijf geschreven.

Talamex Greenline Opblaasboten zijn gefabriceerd van hoogwaardig 1100 decitex PVC doek. In het standaard pakket van de Talamex Greenline Opblaasboten zit o.a.:

 • reparatieset
 • aluminium verstelbare zitbank
 • peddels
 • sleepogen
 • aanmeerlijn
 • paktas
 • stootrand op de drijvers voor extra bescherming
 • overdrukventiel.

De boten zijn verkrijgbaar met een latten-, lucht- en aluminium bodem, in lengte variërend van 160 cm tot 300 cm. Op alle boten wordt 2 jaar garantie gegeven en alle Talamex boten zijn door de Dutch Marine Inspection CE gecertificeerd waardoor ze aan alle Europese eisen voldoen!

Over de GLA - Airdeck

De Talamex Greenline GLA is een boot met opblaasbodem en een kiel. Hierdoor wordt een v-bodem gecreëerd welke voor uitstekende vaareigenschappen zorgt, dankzij de opblaasbodem is deze boot snel vaarklaar te maken en is hij licht in gewicht.

Specificaties
Vloer: Airdeck (luchtbodem)
Gewicht (kg): 29
Lengte (cm): 250
Breedte (cm): 152
⌀ Diameter Tubes (cm): 42
Max. lading (kg): 450
Max. aantal personen: 3
Max. aantal pk: 6
Aantal luchtkamers: 3 + 1 + 1
Kleur: Groen
Binnenmaat (LxB in cm):
Pakmaat (cm): 100 x 65 x 28
Kortstaart/langstaart: Kortstaart
Talamex Talamex Greenline 250 rubberboot met airdeck
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »