TEMO TEMO 12V lader
TEMO 12V lader 85,-

TEMO 12V lader

€85,- €85,00
Op voorraad
  • Specialist in boten met elektrische buitenboordmotor
  • Echte showroom in Warmond
  • Vanaf €50,- gratis bezorgd
  • Bel of mail ons voor advies
  • 1-2 dagen levertijd
Informatie

De TEMO 12V-lader is speciaal ontworpen om uw TEMO·450 aan boord van uw boot op te laden met behulp van een sigarettenplug aansluiting.
Met een vermogen van 100 watt (tot 8,3 ampère bij 12V) verbruikt de lader ongeveer 30 Ah bij 12V voor een volledige lading. Uw TEMO·450-batterij wordt in ongeveer 3½ uur volledig opgeladen.

Gebruiksaanwijzing :
Voordat u uw motor aansluit om op te laden, zorg ervoor dat u de oplader in een goed geventileerde ruimte gebruikt en de TEMO of de oplader niet afdekt om oververhitting tijdens het laadproces te voorkomen.
Houd er rekening mee dat de TEMO·450-oplaadconnector waterdicht en IP67-gecertificeerd is. Controleer echter altijd of de connector droog is en of de lader zelf niet nat is voordat u gaat opladen om het risico op kortsluiting of vonken te voorkomen.
Wanneer u de TEMO·450 oplaadt, mag u de magnetische sleutel niet in het stopcontact steken, omdat de motormeter de laadstatus niet aangeeft.
Wanneer het opladen na ongeveer 3½ tot 4 uur voltooid is (als de batterij helemaal leeg is), verandert het indicatielampje van de lader van rood (tijdens het opladen) in groen, wat aangeeft dat uw TEMO·450 volledig is opgeladen.
Om uw TEMO·450 los te koppelen, haalt u eerst de stekker uit het 12V-stopcontact en vervolgens de stekker uit de motor zelf. 

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »