Talamex

107
Sorteren op:

Middenklasser elektromotor van Talamex. De Talamex TM48 heeft 48lbs stuwkracht. Krachtig genoeg voor bijvoorbeeld een sloepje, zeilboot of rubberboot. Dit is de complete set inclusief accu, lader, accubak en motor.

Lees meer

Elektrische buitenboordmotor set van Talamex compleet en vaarklaar geleverd inclusief 58 lbs elektromotor, 105 Ah accu, accubak met accu-indicator en ingebouwde zekering én acculader.

Lees meer
Bestseller
Talamex TM 66  complete set met accu, accubak en lader

Zeer krachtige fluistermotor van Talamex. Ideaal voor boten tot 2200 kg. Werkt op 12V. Geleverd inclusief accu en toebehoren.

Lees meer

De Talamex Silverline 310 alu RIB is een lichte maar stevige RIB boot. De harde dubbele vloer biedt de mogelijkheid om de benzineslang door de dubbele bodem te laten gaan. De boeglocker geeft de boot een uitstekende extra zitplaats.

Lees meer

Een fraaie aluminium Rib boot met plaats voor 3 volwassenen + 1 kind. De tubes zijn van PVC en de romp is in zijn geheel van aluminium. Dit zorgt ervoor dat het een zeer lichte RIB (slechts 38kg)  is. Door is erg stevig en wordt vaak gebruikt als bijboot.

Lees meer

De QLA 300 van TALAMEX is een vierpersoons rubberboot waar maar liefst een 10pk buitenboordmotor achter kan. De boot is zeer geschikt als wat ruimere bijboot, of als boot om mee te nemen op vakantie. Door de luchtbodem neemt de boot in zijn geheel weinig

Lees meer
Aanbieding
Talamex Aqualine 300 rubberboot met aluminium vloerdelen

De aqualine 300 is een simpele maar betrouwbare rubberboot met aluminium vloerdelen. Aluminium vloerdelen bieden meer stabiliteit en een harde bodem. De vaareigenschappen zijn net iets beter. Er kan een 10 pk buitenboordmotor achter gehangen worden en de

Lees meer
€1169,- €850,-
Aanbieding
Talamex Aqualine 350 rubberboot met airdeck

De 3,5 meter lange rubberboot met airdeck van TALAMEX is de ideale boot voor degene die wel een ruime boot wil, maar toch een klein en licht pakket mee wil in de auto. Door de opblaasbare bodem neemt deze boot weinig ruimte in en is de boot snel opgeblaze

Lees meer
€1199,- €850,-

De aqualine 230 is een goede oplossing als u met twee volwassenen en een kind wilt varen. De boot is met 18,8 kg in je eentje goed te tillen. Niet voor niets wordt deze boot veel gebruikt door mensen die een lichte (bij)boot willen. Een degelijke rubberbo

Lees meer
Aanbieding
Talamex Automatische Acculader 10A 12/24V

10A Acculader van Talamex. Instelbaar 12V of 24V. Allround 10 ampère acculader voor het laden van diverse soorten accu's. Geschikt voor accu's: 12V & 24V loodzuur (WET, MF, AGM en GEL). Onder andere veelgebruikt voor accu's voor elektrische buitenboordmot

Lees meer

Deze banktas van Talamex kunt u om uw bestaande bankje ritsen. Door het foam heeft u een zachtere zitplaats en ook direct veel opbergruimte voor uw spullen.

Lees meer
Bestseller
Talamex TM 66

De Talamex TM66 is een krachtige 66lbs elektrische buitenboordmotor van Talamex. Goed voor een stuwkracht van wel 2250 kg. Ideaal voor de iets grotere boot.

Lees meer

De Talamex Heavy Duty HDX 400 is een robuuste rubberboot. Door het draagvermogen van 850 kg biedt de Heavy Duty 400 plaats aan 6 volwassen personen. Het maximale motorvermogen is 30 pk.

Lees meer

De Silverline RIBs van Talamex zijn lichtgewicht, maar oerdegelijke boten. De Silverline 290 is door zijn formaat veel gevraagd als bijboot.

Lees meer
Aanbieding
Talamex Comfortline TLX 300 rubberboot

Een van de meest verkochte rubberboten op Boot4.nl is de Talamex Comfortline TLX 300 rubberboot. Het gangbare formaat en de hele scherpe prijs zorgen hiervoor. De Comfortline serie is daarnaast een grote stap omhoog vanaf de Aqualine serie.

Lees meer
€1429,- €1199,-

De Talamex Greenline GLS 160 is de kleinste rubberboot van Talamex. Met slechts 18 kg kun je deze boot in je eentje in en uit het water laten. Makkelijk zelfs! De simpele lattenvloer zorgt voor prima stabiliteit. De stoere groene kleur is ideaal voor de k

Lees meer

De Talamex Heavy Duty HDX 450 met aluminium vloerdelen is een van de meest stevig uitgevoerde rubberboten van Talamex.

Lees meer

Compleet en vaarklaar geleverde "plug-and-play" elektrische vaarset van Talamex. Deze set heeft 30lbs en is zeer geschikt voor kleinere boten.

Lees meer

De Talamex HLA 350 storm grey is een fantastische boot om met het gezin of een groep vrienden te genieten van mooie tochten over het water.

Lees meer

Talamex Silverline 270 aluminium RIB boot met een dubbele vloer en een boeglocker. De frontlocker is ook meteen een extra zitplaats voorin. Hierdoor biedt de boot plaats voor een een aantal volwassenen.

Lees meer
Aanbieding
Talamex Aqualine 350 rubberboot met aluminium vloerdelen

Op zoek naar een ruime rubberboot tegen een zeer scherpe prijs? Dan is de TALAMEX aqualine QLX 350 de boot voor u. Door de extra grote drijvers is het drijfvermogen groot. De opblaasbare kiel zorgt voor een rubberboot die scherper door het water snijdt en

Lees meer
€1289,- €1150,-

Talamex is het huismerk van de grootste Nederlandse watersportgroothandel Lankhorst Taselaar.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »