Talamex Talamex comfortline 200 rubberboot met lattenbodem
Talamex comfortline 200 rubberboot met lattenbodem 650,-

Talamex comfortline 200 rubberboot met lattenbodem

€650,- €650,00
Niet op voorraad
 • Specialist in boten met elektrische buitenboordmotor
 • Echte showroom in Warmond
 • Vanaf €50,- gratis bezorgd
 • Bel of mail ons voor advies
 • 3-5 dagen levertijd
Informatie

Een simpele maar fraaie boot van 2 meter die door de handige lattenbodem snel is opgeblazen. Hiernaast heeft de lattenbodem als voordeel dat de boot weinig weegt. Aangezien de lattenbodem geen opblaasbare kiel heeft is hij iets minder geschikt voor langere tochten of wat ruwer water. Deze boot is zeer geschikt als je met twee personen wil varen en gewicht een belangrijke factor speel.

Over de Talamex comfortline

De Talamex TLS 200 is onderdeel van de Talamex Comfortline. Zoekt u een rijk uitgeruste boot met goede vaareigenschappen voor een eerlijke prijs? Dan is de Talamex Comfortline u op het lijf geschreven.

Talamex Comfortline Opblaasboten zijn gefabriceerd van hoogwaardig 1100 decitex PVC doek. In het standaard pakket van de Talamex Comfortline Opblaasboten zit o.a.:

 • reparatieset
 • aluminium zitbank
 • peddels
 • sleepogen
 • aanmeerlijn
 • hijsogen
 • paktas
 • stootrand op de drijvers voor extra bescherming
 • overdrukventiel.

De boten zijn verkrijgbaar met een latten-, lucht- en aluminium bodem, in lengte variërend van 200 cm tot 350 cm. Op alle boten wordt 2 jaar garantie gegeven en alle Talamex boten zijn door de Dutch Marine Inspection CE gecerti ceerd waardoor ze aan alle Europese eisen voldoen!

Over de TLS-lattenbodem

De Talamex Comfortline TLS met lattenbodem is een boot zonder opblaasbare kiel. Deze boot is snel vaarklaar te maken en kan makkelijk klein verpakt worden, zodat de boot goed en eenvoudig aan boord opgeborgen kan worden. Tevens is de boot, door de lattenbodem, makkelijk op te rollen en licht van gewicht, waardoor het te water laten van de boot zeer gemakkelijk en zonder veel inspanning gaat. Door het ontbreken van een V-bodem is deze boot minder geschikt om langere afstanden gemotoriseerd te varen.

Talamex Comfortline TLS 200

De Comfortline 200 van Talamex is 200 cm lang en 134 cm breed. Er kan met een 1,8pk kortstaart  achter worden gevaren. Deze boot heeft een lattenbodem en een maximum laadgewicht van 297 kg. De pakmaten van de boot zijn 96 x 40 x 30 cm en het geheel weegt 21 kg. De boot heeft 3 luchtkamers en de diameter van de tube is 36cm. De boot is in zijn geheel vervaardigd van grijs PVC. De boot is geschikt voor maximaal 2 personen. Deze rubberboot wordt standaard geleverd met twee peddels, een reparatieset, paktas en handpomp.

De boot heeft een driekamer luchtsysteem voor optimale veiligheid. Daarnaast heeft de boot een handige lensplug, waardoor je de boot van binnenuit leeg laat lopen. Het houten bankje is verstelbaar op meerdere posities.

Vergeet uw boot van talamex niet te registreren na aankoop!

Specificaties
Vloer: Lattenbodem
Gewicht (kg): 21
Lengte (cm): 200
Breedte (cm): 134
⌀ Diameter Tubes (cm): 36
Max. lading (kg): 297
Max. aantal personen: 2
Max. aantal pk: 2,5
Aantal luchtkamers: 3
Kleur: Licht grijs
Binnenmaat (LxB in cm):
Pakmaat (cm): 96 x 40 x 30
Kortstaart/langstaart: Kortstaart
Talamex Talamex comfortline 200 rubberboot met lattenbodem
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »