Talamex Talamex Comfortline 230 rubberboot met airdeck
Talamex Comfortline 230 rubberboot met airdeck 950,-

Talamex Comfortline 230 rubberboot met airdeck

€950,- €950,00
Niet op voorraad
 • Specialist in boten met elektrische buitenboordmotor
 • Echte showroom in Warmond
 • Vanaf €50,- gratis bezorgd
 • Bel of mail ons voor advies
 • 3-5 dagen levertijd
Informatie

Een mooie rubberboot van 230cm met opblaasbare vloer, wat zorgt voor extra zitcomfort. Er kan een 5pk kortstaart buitenboordmotor achter worden gehangen. De boot weegt in zijn geheel 25 kilo en heeft door de opblaasbare kiel een V-bodem: uitstekende vaareigenschappen dus! Doordat de bodem alleen moet worden opgepompt heeft u de boot een stuk sneller in elkaar dan het vergelijkbare model met aluminium bodem.

Over de Talamex comfortline

De TLA 230 is onderdeel van de Talamex comfortline. Zoekt u een rijk uitgeruste boot met goede vaareigenschappen voor een eerlijke prijs? Dan is de Talamex Comfortline u op het lijf geschreven.

Talamex Comfortline Opblaasboten zijn gefabriceerd van hoogwaardig 1100 decitex PVC doek. In het standaard pakket van de Talamex Comfortline Opblaasboten zit o.a.:

 • reparatieset
 • aluminium zitbank
 • peddels
 • sleepogen
 • aanmeerlijn
 • hijsogen
 • paktas
 • stootrand op de drijvers voor extra bescherming
 • overdrukventiel.

De boten zijn verkrijgbaar met een latten-, lucht- en aluminium bodem, in lengte variërend van 200 cm tot 350 cm. Op alle boten wordt 2 jaar garantie gegeven en alle Talamex boten zijn door de Dutch Marine Inspection CE gecertificeerd waardoor ze aan alle Europese eisen voldoen!

Over de TLA-Airdeck

De Talamex Comfortline TLA met luchtvloer is een boot met opblaasbare kiel en bodem waarmee een V-bodem gecreëerd wordt. Hierdoor is de boot licht van gewicht, heeft deze geringe pakmaten en zijn de vaar- en roei-eigenschappen uitstekend. Bovendien verhoogt de luchtbodem het zitcomfort en gaat het opbouwen van de boot erg gemakkelijk. De Talamex Comfortline TLA met luchtvloer is uitstekend te gebruiken als bijboot voor een kruiser of zeiljacht.

Talamex Comfortline TLA 230 rubberboot met opblaasvloer

De Comfortline 230 van Talamex is 230 cm lang en 134 cm breed. Er kan met een 5pk kortstaart  achter worden gevaren. Deze boot heeft een opblaasbodem en een maximum laadgewicht van 372 kg. De pakmaten van de boot zijn 96 x 50 x 30 cm en het geheel weegt 25 kg. De boot heeft 3+1+1 luchtkamers (3 in de tube, de opblaasbare kiel en de opblaasbodem) en de diameter van de tube is 36cm. De boot is in zijn geheel vervaardigd van grijs PVC. De boot is geschikt voor maximaal 2+1 personen (2 volwassenen en 1 kind). Deze rubberboot wordt standaard geleverd met twee peddels, een reparatieset, paktas en handpomp.

De boot heeft een driekamer luchtsysteem voor optimale veiligheid. Daarnaast heeft de boot een handige lensplug, waardoor je de boot van binnenuit leeg laat lopen. Het houten bankje is verstelbaar op meerdere posities.

Vergeet uw boot van talamex niet te registreren na aankoop!

Specificaties
Vloer: Airdeck (luchtbodem)
Gewicht (kg): 25
Lengte (cm): 230
Breedte (cm): 134
⌀ Diameter Tubes (cm): 42
Max. lading (kg): 400
Max. aantal personen: 2 + 1
Max. aantal pk: 5
Aantal luchtkamers: 3 + 1 + 1
Kleur: Licht grijs
Binnenmaat (LxB in cm):
Pakmaat (cm): 96 x 50 x30
Kortstaart/langstaart: Kortstaart
Talamex Talamex Comfortline 230 rubberboot met airdeck
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »