Benzinemotoren

20
Op Boot4.nl vindt u buitenboordmotoren van 2.5 tot 30 pk. Bekijk hier alle buitenboordmotoren van Yamaha. Staat de motor die u zoekt er niet bij neem gerust contact met ons op.
Lees meer
Sorteren op:

Yamaha F8FEL elektrisch gestart langstaart, klaar om op het stuursysteem van je boot te worden aangesloten.  Dit model is standaard als langstaart beschikbaar.

Lees meer

Deze Yamaha 15pk tweecilinder viertaktmotor combineert vermogen en respons, en biedt uiterst soepele vaareigenschappen.

Lees meer

Met de Yamaha 15 pk 4-takt heeft u de beste motor in zijn klasse! de motor wordt standaard de Yamaha 703 afstandsbediening en is optioneel met powertrim leverbaar.

Lees meer

De Yamaha 25 pk 4-takt buitenboordmotor beschikt over de nieuwste geavanceerde technologie van Yamaha en is nu nog compacter.

Lees meer

Kleine verbrandingsmotoren van 4, 5 en 6 pk worden nog steeds het meest verkocht. Daarnaast is de elektrische buitenboordmotor in opkomst. Allebei hebben ze voor- en nadelen.

Benzine of elektrische buitenboordmotor?

Wanneer kunt u nadenken over de elektromotor als alternatief voor een benzinemotor? De simpele regel hiervoor is dat de elektromotor tegenover de benzinemotor tot 8pk een alternatief vormt. Heeft u boot dus meer kracht nodig, dan kunt u beter voor een reguliere verbrandingsmotor gaan. Hierbij moet vermeld worden dat de elektrische motor een opmars maakt en binnen afzienbare tijd een nog beter alternatief gaat bieden.

Maar ook andere factoren spelen een rol bij uw keuze voor één van beiden, bijvoorbeeld handzaamheid, het onderhoud en milieu. Bekijk hieronder alle typen buitenboordmotoren of lees meer op onze adviespagina's.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »