Fluistermotoren (12V)

62
Een fluistermotor of trolling motor is een kleine elektrische motor om zeer rustig met een boot te varen. Oorspronkelijk worden fluistermotoren voornamelijk door vissers gebruikt. Tegenwoordig ook steeds meer door recreanten.
Lees meer
Sorteren op:

Minn Kota Endura 34 C2 fluistermotor is het model tussen de 30 en 40 lbs. Een betaalbare topmotor. Bekijk online of bezoek onze showroom voor meer info.

Lees meer

De 40 lbs variant in de Minn Kota Endura C2 serie. Uitermate geschikt voor vissers en kleine boten zoals rubberboten.

Lees meer
Aanbieding
Minn Kota Endura 45 lbs C2 Fluistermotor

Minn Kota Endura 45 lbs C2 is de ideale fluistermotor van topmerk Minn Kota. Werkt op 12 Volt, dus heeft maar één 105ah accu nodig voor uren vaarplezier.

Lees meer
€355,- €299,-
Prijsdaling
Minn Kota Endura 50 lbs C2 Fluistermotor

De Minn Kota Endura 50 C2 is een krachtige 12 volt fluistermotor met 55 lbs stuwkracht. Hiermee zijn boten tot ongeveer 5 meter goed voort te stuwen.

Lees meer

De Minn Kota Endura 55 C2 is de krachtigste fluistermotor in de instap-serie van Minn Kota.

Lees meer

De Minn Kota Endura Max 40 lbs is de kleinste motor in de Endura Max lijn. De motor heeft traploze snelheidsregeling waardoor de snelheid nauwkeuriger kan worden vastgesteld. De stuwkracht van 40 lbs is geschikt voor een waterverplaatsing tot zo'n 900 kil

Lees meer

De Minn Kota Endura Max 45 lbs fluistermotor (1.2pk stuwkracht) is een zeer geschikte fluistermotor voor kleine boten, zoals rubberboten en middelgrote boten, visboten e.d.).

Lees meer
Aanbieding
Minn Kota Endura Max 50 Fluistermotor

Minn Kota Endura Max 50 fluistermotor is één van de meest verkochte "trolling motors" op de markt. Dit is de originele fluistermotor. Veel geïmiteerd, maar nooit geëvenaard. De Endura Max serie is uniek in zijn klasse door het gebruik van een traploze sne

Lees meer
€489,- €425,-

De Minn Kota Endura Max 55 lbs is de sterkste fluistermotor in de Endura Max serie. Deze lijn fluistermotoren heeft als voordeel het gebruik van een traploze snelheidsregeling en gebruik van de Digital Maximizer wat zorgt voor een efficiëntere motor. de M

Lees meer
Aanbieding
Minn Kota Traxxis 45 lbs fluistermotor

De Minn Kota Traxxis 45 is een fluistermotor in het hoogsegment. De traploze snelheidsregeling, verstelbare en verlengbare stuurhendel, de oerdegelijke behuizing en de one-hand-stow (met één hand te motor in en uit het water) zorgen voor een zeer comforta

Lees meer
€599,- €479,-
Aanbieding
Minn Kota Traxxis 55 Fluistermotor

De Minn Kota Traxxis 55 lbs fluistermotor is het middenmodel in deze high-end serie van Minn Kota. Deze koning onder de fluistermotoren onderscheidt zich door nog hoger gebruiksgemak, traploze snelheidsreling, een "one-hand-stow" functie waarmee je met éé

Lees meer
€629,- €575,-

De Minn Kota Riptide Endura SC 40 is de 40 lbs zout water fluistermotor van Minn Kota. Ideaal voor vissen of recreëren op zoet, brak én zout water.

Lees meer

De Minn Kota Riptide Endura SC 45 is de Minn Kota 45 lbs met standenschakelaar die geschikt is voor zout water. De speciale behandeling van deze motor (o.a. coating) zorgt voor een aanslagvrije fluistermotor die bestand is tegen weer en wind. Deze Riptide

Lees meer

De Minn Kota Riptide Endura SC 55 fluistermotor is de Minn Kota fluistermotor van 55 lbs die geschikt is voor gebruik in zout water. Qua techniek is de motor vergelijkbaar met de zoetwater motor de Endura C255. Net als deze is de Riptide versie uitgerust

Lees meer

Zout water fluistermotor Minn Kota Riptide Endura Max 45. Traploos dus extra efficient. Behandeld met speciale coating en anode voor zout water.

Lees meer

Haswing Protruar 1.0 is een lichtgewicht 12 volt elektrische buitenboordmotor. De motor werkt traploos, dus zonder stappenschakelaar. Dit maakt de motor prettiger om te bedienen en minder gevoelig.

Lees meer
Aanbieding
Rhino VX 34 fluistermotor

Rhino VX 34 fluistermotor met 34 lbs een van lichtste fluistermotoren. Goed te combineren met een 80 tot 105Ah semi-tractie accu.

Lees meer
€240,- €209,-

Het 54 lbs model van Rhino is de VX 54. Dit is een directe concurrent van de Minn Kota Endura C2 55 lbs. Rhino is een Duits merk en staat bekend om de robuuste frames en degelijke materialen.

Lees meer

De Rhino VX 65 is één van de krachtigste fluistermotoren op 12 volt. Met een maximaal verbruik van 50A is de Rhino VX 65 ook nog eens zuiniger dan zijn directe concurrenten en met een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.

Lees meer

De Rhino BLX 70 is de meest krachtige elektrische buitenboordmotor op 12 volt. Doordat de motor op 12 volt werkt heeft u aan één enkele accu voldoende. Dit maakt deze BLX 70 uniek. Met een vermogen van 775 watt levert de Rhino BLX 70 zeer goede prestaties

Lees meer

Fluistermotoren werken op 12 volt. Hierdoor hebben ze maar één accu nodig. Hoewel er ook 24V fluistermotoren zijn, scharen wij die onder de categorie elektrische buitenboordmotoren. Fluistermotoren zijn er vanaf 18lbs tot en met 70lbs (ongeveer 0,4 tot en met 1,6pk). Fluistermotoren zorgen voor nauwelijks geluid zodat u in stilte kunt varen.

Fluistermotor Merken

Het bekendste en tevens het beste merk is Minn Kota. Dit merk heeft een breed assortiment en de kwaliteit is altijd heel hoog. Daaronder zit het Duitse merk Rhino. Dit merk staat vooral bekend door de stevige behuizing en komt wat betreft de kwaliteit in de buurt van Minn Kota. Die laatste is over het algemeen wel wat zuiniger. Motorguide wordt in Nederland vrij weinig verkocht, maar is een gedegen concurrent van deze twee merken. 

Voor een krapper budget zijn er de Haswing fluistermotoren. Deze Osapian-serie wordt al jaren veel verkocht en steekt uit boven de overige Chinese import-motoren. Tenslotte is er de Talamex fluistermotor van de Nederlandse watersportgroothandel Lankhorst Taselaar.

Standenschakelaar of traploze fluistermotor

Het belangrijkste onderscheid tussen de diverse motoren is het gebruik van een standenschakelaar of een traploze snelheidsregeling. Een standenschakelaar (of stappenschakelaar) is een simpele versnellingsbak met meestal vijf versnellingen vooruit en drie achteruit. Dit systeem is vooral geschikt voor vissers en als u de motor heel weinig gebruikt. Bij intensiever gebruik raden wij een fluistermotor met traploze snelheidsregeling aan. Zo'n systeem schakelt geleidelijk, waardoor de snelheid van de boot veel preciezer kan worden afgesteld. In de praktijk gaat een traploos systeem ook veel minder snel kapot dan een trappenschakelaar. Tenslotte is een traploze motor aanzienlijk zuiniger. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »