Talamex Talamex Greenline GLS 160 rubberboot met lattenbodem
Talamex Greenline GLS 160 rubberboot met lattenbodem 460,-

Talamex Greenline GLS 160 rubberboot met lattenbodem

€460,- €460,00
Niet op voorraad
 • Specialist in boten met elektrische buitenboordmotor
 • Echte showroom in Warmond
 • Vanaf €50,- gratis bezorgd
 • Bel of mail ons voor advies
 • 3-5 dagen levertijd
Informatie

De Talamex GLS 160 greenline rubberboot is een ideale boot voor de visser. Met een totaalgewicht van slechts 18(!) kg, is het een extreem lichte boot. De boot is zeer klein mee te nemen, snel op te blazen en gemakkelijk te water te laten. De boot is 1,6 meter lang en daardoor geschikt om met één persoon goed mee te vissen. De lattenbodem zorgt ervoor dat de boot ook na het varen snel weer is opgerold. Doordat de boot relatief breed is, is hij zeer stabiel.

Talamex Comfortline GLS 160

De Greenline 160 van Talamex is 160 cm lang en 131 cm breed. Er kan met een 2,5pk kortstaart  achter worden gevaren. Deze boot heeft een lattenbodem en een maximum laadgewicht van 200 kg. De pakmaten van de boot zijn 96 x 35 x 30 cm en het geheel weegt 18 kg. De boot heeft 3 luchtkamers en de diameter van de tube is 36cm. De boot is in zijn geheel vervaardigd van Groen PVC. De boot is geschikt voor maximaal 1 volwassene. Deze rubberboot wordt standaard geleverd met twee peddels, een reparatieset, paktas en handpomp.

De boot heeft een driekamer luchtsysteem voor optimale veiligheid.

Vergeet uw boot van talamex niet te registreren na aankoop!

Over de Talamex greenline

De Talamex GLS 160 is onderdeel van de talamex greenline serie. Zoekt u een kwalitatief goede, betrouwbare, sterke én comfortabele boot? Dan is de Talamex Greenline u op het lijf geschreven.

Talamex Greenline Opblaasboten zijn gefabriceerd van hoogwaardig 1100 decitex PVC doek. In het standaard pakket van de Talamex Greenline Opblaasboten zit o.a.:

 • reparatieset
 • aluminium verstelbare zitbank
 • peddels
 • sleepogen
 • aanmeerlijn
 • paktas
 • stootrand op de drijvers voor extra bescherming
 • overdrukventiel.

De boten zijn verkrijgbaar met een latten-, lucht- en aluminium bodem, in lengte variërend van 160 cm tot 300 cm. Op alle boten wordt 2 jaar garantie gegeven en alle Talamex boten zijn door de Dutch Marine Inspection CE gecertificeerd waardoor ze aan alle Europese eisen voldoen!

Over de GLS - Lattenbodem

De Talamex Greenline GLS is een boot zonder opblaasbare kiel en ontwikkeld om snel vaarklaar te maken en kan makkelijk klein verpakt worden zodat deze getransporteerd kan worden. Ondanks de geringe afmeting van 160cm heeft de boot dankzij de ver naar achter geplaatste spiegel meer binnenruimte dan andere boten in zijn klasse. Tevens is de boot zeer licht van gewicht waardoor het te water laten zeer gemakkelijk gaat.

Specificaties
Vloer: Lattenbodem
Gewicht (kg): 18
Lengte (cm): 160
Breedte (cm): 131
⌀ Diameter Tubes (cm): 36
Max. lading (kg): 200
Max. aantal personen: 1
Max. aantal pk: 2,5
Aantal luchtkamers: 3
Kleur: Groen
Binnenmaat (LxB in cm):
Pakmaat (cm): 98 x 59 x 24
Kortstaart/langstaart: Kortstaart
Talamex Talamex Greenline GLS 160 rubberboot met lattenbodem
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »