Top 10 beste elektrische buitenboordmotoren en fluistermotoren

10
Overzicht van onze favoriete elektrische buitenboordmotoren, fluistermotoren en complete sets. Dit zijn veel motoren die wij zelf aanraden aan klanten en motoren met een goede prijs-kwaliteitsverhouding.
Lees meer
Sorteren op:
Bestseller
Torqeedo Travel 1103

De Torqeedo Travel 1103, een zeer stille maar krachtige elektrische buitenboordmotor met ingebouwde accu. Vergelijkbaar met een 4Pk in stuwkracht en een 3Pk in snelheid.

Lees meer

De ePropulsion Spirit 1.0 Plus is het nieuwste model van de ePropulsion. De capaciteit van de geintregeerde accu is met 25% toegenomen!

Lees meer
Prijsdaling
Minn Kota Endura 34 lbs Fluistermotor Set

Betaalbare fluistermotor set. Inclusief een echte Minn Kota Endura C2 34 lbs fluistermotor, een 73Ah vaar-accu, een slimme acculader en een simpele accubak.

Lees meer
€361,- €340,-

Elektrisch varen set Minn Kota Endura Max 55 met een Rebelcell 12.50 AV Outdoorbox lithium accu van slechts 5 kg. Bij de set wordt verder een speciale Rebelcell lithium acculader, ingebouwde thermische zekeringen 10A/60A en sigarettenaansteker USB plug

Lees meer
Bestseller
Talamex TM 66  complete set met accu, accubak en lader

Zeer krachtige fluistermotor van Talamex. Ideaal voor boten tot 2200 kg. Werkt op 12V. Geleverd inclusief accu en toebehoren.

Lees meer

Bovenstaande motoren is onze top 10 fluistermotoren en elektrische buitenboordmotoren. Dit zijn allemaal stuk voor stuk kwalitatief hoogwaardige motoren met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Met deze producten kunt u dus niet verkeerd gaan. Wel zijn er nog veel meer mogelijkheden. Boot4 is de grootste dealer van Minn Kota, Torqeedo, Haswing, Talamex en Rhino elektrische buitenboordmotoren. Bekijk dus ook vooral ons complete aanbod op het gebied van elektrisch varen.  

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »