Fluistermotor met 36 tot 50 LBS stuwkracht

22
De fluistermotoren van 36 tot 50 lbs stuwkracht noemen wij de middenklassers. Dit zijn fluistermotoren die allemaal werken op 12 volt en daardoor aan één 12 volt accu genoeg hebben. Let goed op dat u een fluistermotor met de juiste kracht koopt.
Lees meer
Sorteren op:
Aanbieding
Minn Kota Endura 45 lbs C2 Fluistermotor

Minn Kota Endura 45 lbs C2 is de ideale fluistermotor van topmerk Minn Kota. Werkt op 12 Volt, dus heeft maar één 105ah accu nodig voor uren vaarplezier.

Lees meer
€355,- €299,-

De 40 lbs variant in de Minn Kota Endura C2 serie. Uitermate geschikt voor vissers en kleine boten zoals rubberboten.

Lees meer

De Minn Kota Endura Max 40 lbs is de kleinste motor in de Endura Max lijn. De motor heeft traploze snelheidsregeling waardoor de snelheid nauwkeuriger kan worden vastgesteld. De stuwkracht van 40 lbs is geschikt voor een waterverplaatsing tot zo'n 900 kil

Lees meer
Aanbieding
Minn Kota Traxxis 45 lbs fluistermotor

De Minn Kota Traxxis 45 is een fluistermotor in het hoogsegment. De traploze snelheidsregeling, verstelbare en verlengbare stuurhendel, de oerdegelijke behuizing en de one-hand-stow (met één hand te motor in en uit het water) zorgen voor een zeer comforta

Lees meer
€599,- €479,-
Aanbieding
Minn Kota Endura Max 50 Fluistermotor

Minn Kota Endura Max 50 fluistermotor is één van de meest verkochte "trolling motors" op de markt. Dit is de originele fluistermotor. Veel geïmiteerd, maar nooit geëvenaard. De Endura Max serie is uniek in zijn klasse door het gebruik van een traploze sne

Lees meer
€489,- €425,-

De Minn Kota Riptide Endura SC 40 is de 40 lbs zout water fluistermotor van Minn Kota. Ideaal voor vissen of recreëren op zoet, brak én zout water.

Lees meer

De Minn Kota Endura Max 45 lbs fluistermotor (1.2pk stuwkracht) is een zeer geschikte fluistermotor voor kleine boten, zoals rubberboten en middelgrote boten, visboten e.d.).

Lees meer

Talamex TM40 is het 40 lbs model elektrische buitenboordmotor van Talamex. Compleet en vaarklaar geleverde "plug-and-play" elektrische vaarset.

Lees meer
Prijsdaling
Minn Kota Endura 50 lbs C2 Fluistermotor

De Minn Kota Endura 50 C2 is een krachtige 12 volt fluistermotor met 55 lbs stuwkracht. Hiermee zijn boten tot ongeveer 5 meter goed voort te stuwen.

Lees meer

De Minn Kota Riptide Endura SC 45 is de Minn Kota 45 lbs met standenschakelaar die geschikt is voor zout water. De speciale behandeling van deze motor (o.a. coating) zorgt voor een aanslagvrije fluistermotor die bestand is tegen weer en wind. Deze Riptide

Lees meer

Zout water fluistermotor Minn Kota Riptide Endura Max 45. Traploos dus extra efficient. Behandeld met speciale coating en anode voor zout water.

Lees meer

Niets is zo vervelend als niet goed vooruit kunnen komen met uw rubberboot of sloep. De stuwkracht bepaalt niet zo zeer de snelheid, maar wel de kracht en de wendbaarheid van de boot.

Accu's voor 36 tot 50 lbs fluistermotoren

De meest gangbare accu is een loodzuur accu. Dit zijn veelal onderhoudsvrije accu's die u niet hoeft bij te vullen. Let er bij deze accu's wel op dat u deze niet te ver ontlaadt. Daarmee kunt u de accu onherstelbaar beschadigen. Bij een fluistermotor van 36 tot 50 lbs verkopen wij meestal een 80 tot een 105Ah semi-tractie loodzuur accu.

Een alternatief is een lithium accu. Dit type accu is wel kostbaarder dan loodaccu's, maar de langere levensduur en het lage gewicht zijn grote voordelen.

Traploos of met standenschakelaar

Een fluistermotor heeft standaard een stappenschakelaar, maar kan ook traploos zijn uitgevoerd. Vergelijk dit met een auto die handgeschakeld of automaat is. De motor met standenschakelaar schakelt geleidelijk waardoor de kracht preciezer kan worden afgesteld. Dit maakt de traploze fluistermotor ook een stuk efficienter. De belangrijkste traploze fluistermotor in de categorie 36-50 lbs is de Minn Kota Endura Max. Motoren met standenschakelaar zijn er in vele soorten en maten. Wij verkopen in deze categorie Minn Kota (Endura C2-serie), Rhino (VX-serie), Haswing (Osapian serie) en Motorguide.

Meer advies nodig? Raadpleeg onze adviespagina's over elektrisch varen. Hier berekent u onder andere hoeveel lbs uw fluistermotor nodig heeft.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »