Fluistermotor tot 35 lbs stuwkracht

10
Bekijk onze fluistermotoren tot 35 lbs stuwkracht. Deze motoren zijn geschikt voor kleinere boten en hebben aan een wat kleinere accu (80Ah lood / 35Ah lithium) al voldoende om uren te kunnen varen.
Lees meer
Sorteren op:
Prijsdaling
Minn Kota Endura 34 lbs Fluistermotor Set

Betaalbare fluistermotor set. Inclusief een echte Minn Kota Endura C2 34 lbs fluistermotor, een 73Ah vaar-accu, een slimme acculader en een simpele accubak.

Lees meer

Minn Kota Endura 34 C2 fluistermotor is het model tussen de 30 en 40 lbs. Een betaalbare topmotor. Bekijk online of bezoek onze showroom voor meer info.

Lees meer

Compleet en vaarklaar geleverde "plug-and-play" elektrische vaarset van Talamex. Deze set heeft 30lbs en is zeer geschikt voor kleinere boten.

Lees meer

Met 34 lbs is dit een goede motor voor kleine bootjes, zoals rubberboten. Deze motor wordt regelmatig gebruikt voor het karpervissen.

Lees meer
Aanbieding
Rhino VX 34 fluistermotor

Rhino VX 34 fluistermotor met 34 lbs een van lichtste fluistermotoren. Goed te combineren met een 80 tot 105Ah semi-tractie accu.

Lees meer
€240,- €209,-

Talamex 30 lbs elektrische buitenboordmotor. Deze elektromotor heeft een aslengte van 60cm. De motor is geschikt voor zoet en zout water. Dit is een losse motor zonder accu. Voor de complete set verwijzen we u naar de complete set Talamex TM 30 met accu.

Lees meer

Kleine fluistermotoren tot 35 lbs, geschikt voor lichte boten.

Soorten fluistermotoren tot 35 LBS

De meest verkochte soort fluistermotor tot 35 lbs is de Minn Kota Endura C2-serie. Deze heeft een 30 en ook een 34 lbs in het assortiment. De 30 lbs heeft een kortere schacht van slechts 76 cm. De uitvoering met 34 lbs heeft een standaardschacht van 91 cm. Het prijsverschil is erg klein.

Het Duitse Rhino heeft het grootste aantal zeer lichte fluistermotors. De Cobold is met slechts 18 lbs en een totaalgewicht van 2.5 kg een extreem lichtgewicht motor. De Rhino VX-serie heeft een 28 en een 34 lbs variant. Genoeg keuze dus!

Motorguide, Haswing en Talamex hebben alledrie een prima 30 lbs fluistermotor. 

Voor meer informatie over deze merken en het belang van de juiste hoeveelheid stuwkracht (lbs) leest u onze adviespagina's.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »