Talamex rubberboot

41
Op zoek naar een Talamex rubberboot? Boot4 is Premium-dealer van alle Talamex rubberboten en RIB boten. Talamex onderscheidt zich door zijn zeer uitgebreide lijn rubberboten. Van lichte bijboten tot heavy-duty boten.
Lees meer
Sorteren op:

Talamex rubberboten: Aqualine, Comfortline, Highline, Greenline

Aqualine - Comfortline - Highline - Greenline - Superlight - Heavy Duty

Talamex levert boten in diverse series. Ten eerste de Talamex Aqualine. Dit zijn de budgetboten van Talamex. Ideaal voor de beginnende watersporter en kinderen. Door het lichte gewicht ook gemakkelijk mee te nemen op vakantie. Leverbaar met lattenbodem QLS, luchtbodem/airdeck QLA of met aluminium bodem QLX

De Talamex Comfortline is de populairste Talamex rubberboot. Dit komt doordat de boten net wat fraaier zijn afgewerkt dat de Aqualine boten. Onder meer de cones zijn steviger, de accessoires zijn van aluminium en de boten hebben meer handgrepen. Als u op zoek bent naar een boot die u jarenlang wilt gebruiken, dan is de Comfortline ideaal.

De absolute topper onder de Talamex rubberboten is de Highline. Deze boten zijn gemaakt met Duits Valmex® Mehler doek en zijn thermisch gelast waardoor de naden nog beter op elkaar aansluiten. De Talemex Highline boten zijn een serieuze concurrent van topmerken zoals Zodiac en Lodestar.
De Highline serie is leverbaar als;
HLA luchtbodem/airdeck: opblaasbare bodem en kiel creëren een V-bodem waardoor de boot uitstekende vaar- en roei-eigenschappen heeft. Licht van gewicht, klein verpakt en zeer eenvoudig vaarklaar te maken.
HLX aluminium bodem: met opblaasbare kiel en aluminium vloerdelen die zorgen voor grote
stevigheid, stabiliteit en robuustheid, perfect om mee te planeren. 
HXL X-Light luchtbodem/airdeck en duidelijk het lichtste Highline model, een aantal features zijn achterwege gelaten om gebruikersgemak te verhogen en gewicht te besparen.

Speciaal voor de visser heeft Talamex de Greenline ontwikkeld. Dit zijn groene rubberboten die ideaal zijn voor de sportvisser. Sinds kort is er ook een bellyboat beschikbaar.
De Greenline serie is leverbaar als;
GLS160 lattenbodem: zonder opblaasbare kiel, makkelijk op te rollen, klein verpakt en snel vaarklaar.
De boot is perfect voor het uitvaren van je aas en boilies.
GLB170 bellyboat: compact, snel vaarklaar, mogelijkheid voor een elektrische buitenboordmotor en voorzien van vele accessoires
GLA250 luchtbodem/airdeck: opblaasbare bodem en kiel creëren een V-bodem waardoor de boot uitstekende vaar- en roei-eigenschappen heeft. Licht van gewicht, klein verpakt en snel vaarklaar
GLW300 houten vloerdelen: met opblaasbare kiel en houten vloerdelen die zorgen voor grote stevigheid, stabiliteit en robuustheid

De Superlight serie van Talamex zijn simpele maar zeer licht rubberboten. 

De Heavy Duty boten zijn echte krachtpatsers. Zware, maar extreem solide boten die gebruikt kunnen worden voor verschillende werkzaamheden.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »