Talamex rubberboot

41
Op zoek naar een Talamex rubberboot? Boot4 is Premium-dealer van alle Talamex rubberboten en RIB boten. Talamex onderscheidt zich door zijn zeer uitgebreide lijn rubberboten. Van lichte bijboten tot heavy-duty boten.
Lees meer
Sorteren op:

Talamex rubberboten: Aqualine, Comfortline, Highline, Greenline

Aqualine - Comfortline - Highline - Greenline - Superlight - Heavy Duty

Talamex levert boten in diverse series. Ten eerste de Talamex Aqualine. Dit zijn de budgetboten van Talamex. Ideaal voor de beginnende watersporter en kinderen. Door het lichte gewicht ook gemakkelijk mee te nemen op vakantie.

De Talamex Comfortline is de populairste Talamex rubberboot. Dit komt doordat de boten net wat fraaier zijn afgewerkt dat de Aqualine boten. Onder meer de cones zijn steviger, de accessoires zijn van aluminium en de boten hebben meer handgrepen. Als u op zoek bent naar een boot die u jarenlang wilt gebruiken, dan is de Comfortline ideaal.

De absolute topper onder de Talamex rubberboten is de Highline. Deze boten gebruiken Duits Valmex doek en zijn een serieuze concurrent van topmerken zoals Zodiac en Lodestar.

Speciaal voor de visser heeft Talamex de Greenline ontwikkeld. Dit zijn groene rubberboten die ideaal zijn voor de karpervisser.

De Superlight serie van Talamex zijn simpele maar zeer licht rubberboten. 

De Heavy Duty boten zijn echte krachtpatsers. Zware, maar extreem solide boten die gebruikt kunnen worden voor verschillende werkzaamheden.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »